Kisses from Transylvania: idei de cadouri pentru ea

on

Sunt femeie și recunosc că iubesc să fiu surprisă cu mici cadouri, cu o floare și cuvinte frumoase. Aș minți să spun că nu îmi place să fiu răsfățată cu bomboanele mele preferate, cu un buchet de trandafiri și pe deasupra cu câteva momente de relaxare alături de persoana dragă. Indiferent de ocazie, fie că vorbim despre ziua de naștere a unei prietene, iubite, mame sau o sărbătoare specială, un mic gest poate să surprindă și să aducă zâmbetul pe buze.

De curând, am descoperit produsele Art&Craft, care au reușit cu rapiditate să se apropie de sufletul meu, pentru că poartă amprenta frumoasei mele țări, de care sunt îndrăgostită iremediabil. Astăzi, am ales să vi le prezint ca fiind cea mai bună variantă pentru un cadou ingenios, cu design unic și iz românesc. Deși Art&Craft este un brand recunoscut pentru suveniruri și produse tradiționale românești, de-a lungul celor 15 ani de activitate a reușit să se reinventeze și să îmbine modernul cu tradiționalul, având produse din cea mai largă sferă: de la suveniruri românești, decorațiuni, țesături tradiționale, până la dulciuri (preferatele mele).

Sub umbrela Art&Craft se află mai multe branduri, însă pentru că ne aflăm în luna dragostei, vă aduc în atenție cel mai nou brand, Kisses from Transylvania, care m-a cucerit instant, exact cum a făcut-o și frumoasa Transilvanie atunci când am vizitat-o. Design-ul unic, misterios, extrem de feminin și seductiv al produselor, reușește să te transpună într-o adevărată simfonie a simțurilor. Produsele Kisses from Transylvania sunt special proiectate pentru a fi oferite cadou unei femei dragi din viața ta. Mi se par cu atât mai potrivite dacă dorim să le oferim cadou unor persoane străine sau care locuiesc departe de țară și vor să se simtă mai aproape de România printr-un simplu dar. Colecția conține căni, notebook-uri, praline de marțipan, tablete de ciocolată, tricouri și multe altele.

Mai jos, vă voi arăta patru idei de cadouri semnate Kisses from Transylvania pe care le puteți oferi unei femei dragi din viața voastră:

„I have crossed oceans of time to find you.” (Bram Stocker)

Îndulcește-i ziua cu o cutie cu praline de marțipan și cremă de vișine

Nu vei da niciodată greș cu o atenție dulce, iar aceste praline sunt absolut delicioase! Combinația de marțipan și vișine este di-vi-nă, însă în funcție de preferințe, le poți alege și pe cele cu cremă de migdale. Alături de florile preferate și un mesaj personalizat, cadoul tău va fi cu siguranță admirat.

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c6 preset

„Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă fată din țară?”

Din geanta unei femei, niciodată nu va lipsi oglinda, iar acest cadou simbolic, cu mesaj personalizat, pe lângă design-ul special este și foarte util.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c7 preset

Un stilou deosebit, de purtat în geantă

Stiloul cu vârf tip pix este ideal de oferit unei persoane organizate, care umblă cu agenda în geantă și își scrie gândurile pe foaie, nu în telefon. Pe lângă design-ul original, cutia în care este oferit stiloul, completează perfect cadoul.Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c6 preset

Portofelul, un accesoriu nelipsit

Un portofel spațios, în care să încapă toate cardurile, cărțile de vizite, actele și monedele este tot ce își poate dori o femeie modernă, care deseori preferă să iasă la cumpărături fără geantă. Acest accesoriu practic și inspirat, este un cadou ideal pentru o persoană dragă. În funcție de preferințe, poți alege și varianta vișinie.

Processed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c6 preset

Ție ce ți-ar plăcea să primești în dar?

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns