Despre mine

De fiecare dată când mă prezint trebuie să fiu atentă să îmi pronunț numele foarte bine, eventual să mă pregătesc să îl repet de vreo două ori. Nu de altceva, dar dacă aș face un calcul de câte ori mi s-a zis Alina în loc de Arina.. Bine că în scris nu sunt probleme. Sunt Arina Lazăr (fosta Baston) și sunt dependentă de scris. Știu că nu suntem în niciun grup anonim, însă nu pot să nu îți zic că asta e o veche și totodată nouă pasiune de-a mea pe care n-am cum să nu o fructific. Tocmai de aceea, am decis că e timpul să scriu aici pentru tine, pentru mine, pentru toți.

Ce ar trebui să știi despre mine? Am terminat Comunicare și Relații Publice la SNSPA și momentan sunt la masteratul de Social Media și Marketing Online. Pe lângă asta, încă din anul 1 am început să lucrez în această sferă: social media, content writing, copywriting, consultanță, marketing etc. Cel mai mult îmi place să fiu editor. Am scris pe beauty, lifestyle și încă scriu.. iar acum scriu și aici. Era inevitabil să nu îmi doresc un loc al meu unde să îmi aștern gândurile. Și uite așa s-a născut www.arinawander.com, locul unde ești acum.

Te invit să faci parte din povestea mea de hoinar (de unde vine și wander). Hai să descoperi împreună cu mine locuri faine din București și din toată țara, restaurante unde se mănâncă bine, sfaturi de body care, tips-uri de călătorie, să afli ce mai apare nou și uneori să furi frânturi din sufletul meu. Am nevoie de tine, cititorule, mai mult ca orice! Scrie-mi, întreabă-mă, fii prietenul meu.

Cu drag,

Arina.

0 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. baston george cristian spune:

  interesanta idee de viata…intr-un fel toti hoinarim prin viata crezand ca avem un scop , doar iluzii adunate intr-un profan buchet cand ne asezam pe o banca in parc in jurul varstei de 70 de ani !

 2. Roxi Adina spune:

  Mult succes cu tot ce-ți propui! Eu ți-am descoperit acum blogul și îmi place foarte mult; e aranjat și ai content de calitate.
  Tot spre SNSPA, Comunicare și Relații Publice mă îndrept și eu, așa că mi-ar plăcea să știu dacă și cum te-a ajutat pe tine facultatea asta. 😀

  1. arinabaston spune:

   Mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Este o alegere foarte bună! Mă poți căuta în privat pe pagina de Facebook pentru mai multe detalii despre facultate și îți răspund cu mare drag!

Lasă un răspuns