Despre mine

Bine te-am gasit! Sunt Arina, iar acest blog s-a nascut in septembrie 2017, odata cu dorinta mea de a avea un loc unde sa-mi dezvolt pasiunea de a scrie. Fost redactor si social media specialist, la ora actuala digital marketer si content creator. Cel mai implinitor si fain rol este insa cel de mamica si sotie.

Daca te afli aici, inseamna ca iti place sa descoperi locuri faine de vizitat, ca esti gurmand/a (ca mine de alfel), ca vrei sa afli insights din viata unei familii mileniale si ca iti place sa fii la curent cu trendurile din online. Pe aici vei mai gasi franturi din sufletul meu si povesti din viata de zi cu zi.

Iti multumesc ca ma citesti!

0 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. baston george cristian spune:

  interesanta idee de viata…intr-un fel toti hoinarim prin viata crezand ca avem un scop , doar iluzii adunate intr-un profan buchet cand ne asezam pe o banca in parc in jurul varstei de 70 de ani !

 2. Roxi Adina spune:

  Mult succes cu tot ce-ți propui! Eu ți-am descoperit acum blogul și îmi place foarte mult; e aranjat și ai content de calitate.
  Tot spre SNSPA, Comunicare și Relații Publice mă îndrept și eu, așa că mi-ar plăcea să știu dacă și cum te-a ajutat pe tine facultatea asta. 😀

  1. arinabaston spune:

   Mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Este o alegere foarte bună! Mă poți căuta în privat pe pagina de Facebook pentru mai multe detalii despre facultate și îți răspund cu mare drag!

Lasă un răspuns