Cum a fost la sedinta foto After Wedding

Intr-un singur cuvant: minunat! Asa a fost la sedinta foto After Wedding. Chiar daca eram obositi, rupti, franti, pentru ca am mers imediat a doua zi dupa nunta, a meritat din plin. Nu am simtit sedinta ca un chin, ci dimpotriva ne-am relaxat complet, iar compania fotografilor, dar si a celui care s-a ocupat de partea video, a intregit toata atmosfera. Ne-am simtit ca intr-o scurta escapada la munte cu prietenii, iar acest feeling l-am transmis si in imagini, zic eu.

A fost o aventura frumoasa, in care ne-am imprietenit cu o vulpita, am inghetat putin de frig si am adunat o multime de scaieti sub rochia de mireasa. Desi initial am pornit cu gandul de a face sedinta la Bolboci, un lac superb, am poposit pe drum, unde am gasit un ascunzis cu brazi semeti si mai apoi o pajiste cu o priveliste de iti taia respiratia. Lacul era inghetat si am preferat sa facem fotografiile la o altitudine mai joasa, unde nu se vedeau urme de zapada. Da, desi era vorba despre mijlocul lui aprilie, tineti minte ca in martie am avut parte de zapada in abundenta (recunoastem ca ne-a speriat putin). Impreuna cu fotografii am ales locatia Parcul Natural Bucegi, nu la o foarte mare distanta de Bucuresti. Am fost acolo pentru prima data si am ramas extrem de surprinsi de frumusetea locului, unde vom reveni cu siguranta intr-o ocazie viitoare.

De ce am ales sa facem sedinta After Wedding doar la o zi distanta? Unii ar spune ca suntem nebuni, dar am vrut sa scapam imediat de grija asta si am gandit practic. Costumul lui Rares (de la iTux) era inchiriat doar pentru 8 zile, deci nu ne puteam prelungi prea mult, iar in ceea ce ma priveste, ar fi trebuit sa ma chinui din nou cu o coafura, buchet si alte maruntisuri. Avand in vedere ca ne-am culcat pe la 4-5 dimineata si ne-am trezit la 9, am dormit cu extensiile si parul a aratat chiar OK. In ceea ce priveste buchetul de mireasa, pentru ca celalalt de astilbe, fiind foarte delicat, nu a rezistat, am dat fuga la o florarie si mi-am facut unul din floarea miresei (element din tematica nuntii noastre), insa l-am facut cam degeaba pentru ca nu l-am folosit decat intr-o poza sau doua.

Una peste alta, spre deosebire the sedinta foto Save the date, plina de peripetii pe care nu dorim sa ni le mai aducem aminte, After Wedding-ul a fost perfect. Ne-am miscat repede, iar fotografiile au iesit fix cum ne doream! Pentru ca iubim natura, iar nunta noastra a avut foarte multe elemente din natura, mult lemn, muschi si verde, fotografiile s-au „mulat” perfect pe acest concept.

Gata, prea multa „vorbaraie” strica! Pentru ca nu putem tine doar pentru noi fotografiile minunate facute de Beatrice si Flavius, cuplul talentat ce formeaza Inspire Photography, impartasim cu voi o parte dintre ele! Speram sa va inspire si sa va transmita o bucatica din emotia si sentimentele noastre.

Enjoy!

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Inspire Photography

Locatie: Parcul Natural Bucegi

Rochie de mireasa: Otilia Brailoiu

Costum: iTux

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns