De ce am închiriat costumul de mire

Recunosc, sunt exagerat de calculat atunci când vine vorba de finanțele noastre. Așa că, eu am fost acela care a încercat să elimine toate cheltuielile inutile de la nunta noastră. Desigur, ținuta mirelui nu poate fi ștearsă de pe lista cheltuielilor, dar dacă alegi să închiriezi ținuta, vei ieși mult mai câștigat.

De ce am închiriat un costum de mire? Pentru că:

  1. Un costum made-to-measure care să îndeplinească toate așteptările mele pleacă de la 3000 de lei în sus. Pentru bugetul nostru, aceasta ar fi reprezentat o cheltuială destul de mare și am zis pas.
  2. Prețul pe purtare este mult mai mic. Prețul pe purtare se calculează împărțind prețul produsului la numărul purtărilor. Așa că dacă aș fi cumpărat un costum de 3000 de lei și l-aș fi purtat doar în ziua nunții, prețul pe purtare ar fi rămas tot 3000 de lei. Dacă l-aș fi purtat de două ori, prețul de purtare ar fi de 1500 de lei. Oricum, la un calcul simplu pentru două purtări pe an, aș fi ajuns la prețul de 550 de lei pe purtare dupa doi ani și jumătate. Nu merită să ții banii blocați atâta timp într-un costum de mire.
  3. Mai puțin stres. Nu mai trebuie să alergi dupa costum, cămașă, butoni și toate cele cu stres prin oraș. Într-un loc îți vine bine sacoul dar pantalonii trebuie modificați. Prea mult timp pierdut. Eu am programat o întâlnire cu Alex, la iTux și de acolo totul a decurs conform planului. La prima întâlnire am ales costumul,cămașa și mi s-au luat mărimile iar la a doua întâlnire m-am dus și mi-am ridicat toată ținuta(smoching, pantaloni, cămașă, papion, o batistă de buzunar și butoni). Mai simplu de atât nu se puate.
  4. Cel mai bun raport calitate/preț. Nu pot trece cu vederea calitatea materialului și modul în care stătea smochingul pe mine. Retușurile au fost făcute foarte bine și am simțit că port un costum făcut special pentru mine.  Ținuta a venit la mine curățată în prealabil fără mirosuri ciudate, rupturi sau semne vizibile de purtare excesivă.

Dacă încă nu ți-ai ales un costum de mire, gândește-te  la posibilitatea închirierii. Dacă ești un tip practic, așa cum sunt și eu, cu siguranță nu vei regreta această alegere.

Ah, încă ceva: Acest articol nu este un advertorial. Multă baftă echipei iTux.

Galerie cu ținuta:

Lasă un răspuns