Despre mine

De fiecare dată când mă prezint trebuie să fiu atentă să îmi pronunț numele foarte bine, eventual să mă pregătesc să îl repet de vreo două ori. Nu de altceva, dar dacă aș face un calcul de câte ori mi s-a zis Alina în loc de Arina.. Bine că în scris nu sunt probleme. Sunt Arina Baston și sunt dependentă de scris. Știu că nu suntem în niciun grup anonim, însă nu pot să nu îți zic că asta e o veche și totodată nouă pasiune de-a mea pe care n-am cum să nu o fructific. Tocmai de aceea, am decis că e timpul să scriu aici pentru tine, pentru mine, pentru toți.

Ce ar trebui să știi despre mine? Am terminat Comunicare și Relații Publice la SNSPA și momentan sunt la masteratul de Social Media și Marketing Online. Pe lângă asta, încă din anul 1 am început să lucrez în această sferă: social media, content writing, copywriting, consultanță etc. Cel mai mult îmi place să fiu editor. Am scris pe beauty, lifestyle și încă scriu.. iar acum scriu și aici. Era inevitabil să nu îmi doresc un loc al meu unde să îmi aștern gândurile. Și uite așa s-a născut arinawanderer.com, locul unde ești acum.

Te invit să faci parte din povestea mea de hoinar (wanderer), să descoperi împreună cu mine locuri faine din București și din toată țara, sfaturi de călătorie, să afli ce mai apare nou și câteodată să furi frânturi din sufletul meu. Am nevoie de tine, cititorule, mai mult ca orice! Scrie-mi, întreabă-mă, fii prietenul meu.

Cu drag,

Arina.