10 familii mileniale care merita urmarite pe Instagram

Da, pe contul @themillennialfamily.ro avem la follow si alte familii mileniale care ne inspira, ne dau stare din bine prin fotografiile creative si ne transmit din frumusetea vietii in doi (sau trei, patru). Pentru ca ne place sa impartasim cu voi diverse, astazi ne-am gandit sa va aratam cateva conturi de Instagram care merita urmarite. Iata favoritele noastre:

@sav.labrant & @cole.labrant & everleighrose

Pe Cole si Sav i-am descoperit pe contul lor de YT unde au peste 7, 5 milioane de abonati. Atat continutul de pe Instagram, cat si cel de pe YT, evidentiaza povestea lor frumoasa de dragoste, dar si experientele zilnice de familie. Everleigh, papusica de fetita are si ea un canal de YT cu review-uri de jucarii, ce a adunat aprox. 1, 8 milioane de abonati. Mai nou, Sav asteapta un al doilea copil si suntem tare curiosi ce alte aventuri vor impartasi cu noi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Savannah Rose LaBrant (@sav.labrant) on

@amberfillerup & davidavidavid

Amber este genul de mamica plina de viata, care transmite energie pozitiva si stare de bine. Impreuna cu David formeaza o familie superba (2 copii si al 3-lea pe drum) si impartasesc comunitatii lor frumusetea vietii de familie, dar si aventurile din calatoriile lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup) on

@sazan & @stevie_hendrix

Pe Sazan si Steven Hendrix ii urmaream dinainte sa devina parintii simpaticei Teeny. Ce ne place foarte mult la cei doi este ca au lansat un podcast foarte interesant, unde impartasesc experienta lor de cuplu, dar si aventurile ca parinti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sazan Hendrix (@sazan) on

@likemiljian

Cand am descoperit acest cont de Instagram, ne-am intrebat cum reuseste oare aceasta familie sa calatoreasca in toata lumea cu copii mici? Ei bine, prin povestile lor de calatorie, echipa #Miljian demonteaza mitul conform caruia e foarte greu spre imposibil sa calatoresti cu prichindei. Noi ii admiram foarte mult ca au reusit sa faca din calatorit un stil de viata!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE MILJIAN AROUND THE WORLD ? (@likemiljian) on

@madisonbontempo & kylerstevenfisher & @taytumandoakley

Iata o alta familie de vloggeri cu peste 2, 5 milioane de abonati, care ne-au cucerit (mai ales gemenele absolut adorabile). E imposibil sa nu fi vazut printr-o fotografie cele 2 papusi adorate de tot Internetul. Pentru o doza de dulceata zilnica, e musai sa le aveti la follow pe Taytum si Oakley, dar si pe parintii lor!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taytum & Oakley Fisher (@taytumandoakley) on

@thebucketlistfamily

Iata o alta familie de calatori care au un cont desprins parca de pe National Geographic. Aventurile lor din jurul lumii, transmise atat de transparent si autentic au reusit sa adune o comunitate pe Instagram de peste 1, 5 milioane de urmaritori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

@victoriatornegren & @erik.forsgreen

Victoria si Erik formeaza fix acel gen de cuplu pentru care zici ca s-a creat hashtag-ul #couplegoals.(ok, mai suntem si noi pe acolo ?) Pe langa fotografiile de lifestyle, cei doi reusesc sa starneasca emotii prin fotografiile in care apar in ipostaza de parinti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erik Forsgren (@erik.forsgren) on

@bethanyciotola

Recunosc ca pe Bethany o urmarim datorita celor doi baieti Rowan si Kai, care au devenit celebri prin frumusetea lor desprinsa din reviste. Mai nou, a venit pe lume si al treilea baietel, iar fotografiile si mesajele emotionante de pe Instagram topesc inimile urmaritorilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bethany Ciotola (@bethanyciotola) on

@marianodivaio & @eleonorabrunaccidivaio & nathanleonedivaio & @leonardoliamdivaio

Toata lumea a auzit de Mariano di Vaio, celebrul model masculin. Impreuna cu Eleonora si cei doi baieti, Nathan si Leonardo (care au Instagraaaaam), aceasta familie a devenit indragita de tot Instagram-ul datorita frumoaselor tablouri in care apar toti patru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

@joannajohanssonx

Si nu in ultimul rand, iata unul dintre cele mai creative conturi de familie pe care le avem la follow. Aceasta familie pare sa faca o echipa si atunci cand vine vorba despre crearea unui continut funny si original. Credeti-ne ca le veti adora postarile!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joanna Johansson (@joannajohanssonx) on

Voi ce alte familii urmariti pe Instagram? ?‍?‍?